Praktijk

Zinergi Praktijk

Zinergi zet zich in voor een gezonde leefstijl om meer energie te krijgen, betere darmfunctie en een optimaal hormoonsysteem. Niet alleen in mijn praktijk waar ik dagelijks mensen spreek, maar natuurlijk ook in ons Zinergi Reset Centrum.

Snel navigeren naar

Consult

Tijdens het eerste consult brengen we jouw situatie en doelen in kaart d.m.v. een uitgebreide intakegesprek. In mijn praktijk maak ik gebruik van de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living.

Over Mieke

In mijn jongere jaren was ik een succesvol hardloopster. Ik was volledig in shape, totdat ik ziek werd. Hier is mijn zoektocht ontstaan om leider te worden over mijn eigen gezondheid.

Werkwijze

In de praktijk werk ik volgens een vast stappenplan. Voor het eerste orthomoleculair consult ontvang je een email met een digitale vragenlijst en voedingsdagboek. Ik vraag je deze in te vullen en ik ontvang graag alle recente uitslagen van onderzoeken (bloedonderzoek, ontlasting, hormonen etc.). De vragenlijst en uitslagen lees ik grondig door zodat ik optimaal ben voorbereid op ons consult. Het consult bestaat uit de volgende onderdelen: eerste consult, meten is weten, deep learning sessie, behandelplan en het vervolgconsult. Klik op de button voor meer informatie over de werkwijze van Zinergi.

Consult & behandeling

In mijn praktijk maak ik gebruik van de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. De basis van orthomoleculaire therapie is de reguliere medische kennis in combinatie met voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde. KPNI staat voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie. KPNI bestudeert de samenhang van alle systemen binnen het lichaam en de interactie met alles om ons heen. Het Intermittent Living Concept is gedurende acht jaar ontwikkeld met behulp van twee basisonderzoeken; ‘The study of origin’ en ‘Intermittent Living’. Het concept is gebaseerd op de wetenschap achter de werking van hormetische prikkels. Klik op de button voor meer informatie over ons consult.

Over mij

In mijn jongere jaren was ik een succesvol hardloopster. Ik was volledig in shape, totdat ik ziek werd. Ik raakte mijn gezondheid kwijt, kon 2 jaar niet meer sporten en kampte met veel klachten. Hier is mijn zoektocht ontstaan om weer leider te worden over mijn eigen gezondheid. Een zoektocht die allemaal leidde tot losse puzzelstukjes maar nooit compleet werd voor mijn gezondheid. Totdat ik zelf in aanraking kwam met de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. Klik op de button om meer over mij te lezen.

Zij gingen jou al voor…

Menu
Afspraak maken