Recensies Programma’s

Recensies over Zinergi Reset programma’s

Elke dag zet het team van Zinergi een stap extra om ervoor te zorgen dat alles klopt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij kunnen daar alles over vertellen maar liever laten wij onze klanten hierover aan het woord.

Jeroen

Het was een mooie dag. Een relaxte groep. Even lekker uit je comfortzone komen en Intermittent Living/ Fasting te ervaren. Ik wordt normaliter altijd chagrijnig als ik niet ontbijt maar nu de hele ochtend lekker in Amsterdamse Bos actief geweest, frisse neus gehaald en ‘s middags een heerlijke en gezonde lunch voorgeschoteld krijgen. En dat beviel me zo goed dat ik nu veel vaker het ontbijt verlaat of oversla in het kader van de darmen rust geven Zeer waardevolle ademhalingsoefeningen geleerd, zeer goed toe te passen/ je lichaam te trainen hoe met stress-situaties om te gaan. Dit alles onder de bezielende leiding van Mieke en Dedy. Was een zeer geslaagde dag, voelde me daarna ook echt ‘Zen’. Dank voor de goede zorgen! Groeten Jeroen

Toegevoegd door: Jeroen

Krista

Een ware reset voor het lichaam! Na afloop zo veel energie. Ik voel veel positieve beweging die in gang is gezet. Zowel qua fysiek, kennis, als inspiratie om verder te verfijnen in gezond leven.

Toegevoegd door: Krista

Noepy

Het was een geweldige Reset dag. Ik voelde me bij aankomst meteen “thuis” bij Mieke. Ik heb het programma vol vertrouwen en met veel plezier gevolgd. Intermittent fasting, wandelen met ademhalingsoefeningen en HIIT training. Daarna kreeg ik een ontzettend lekkere gezonde lunch, gevolgd door een warmte training en als afsluiting mocht ik in het ijsbad. Ik vond het heel spannend maar met jullie superbegeleiding is het me gelukt! Nu douche ik iedere dag koud af, wie had dat gedacht? Mieke weet ontzettend veel van voeding in combinatie met het lichaam door haar jarenlange ervaring en opleidingen, ik ga binnenkort weer!

Toegevoegd door: Noepy

Cathy

Een heerlijke dag waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen inclusief een heerlijke lunch. Compleet met een uitstekende uitleg over gezond leven met tips en tricks. Daarbovenop ook nog advies op maat: echt allemaal in één dag. Het ijsbad en de jacuzzi waren voor mij de hoogtepunt van de dag.

Toegevoegd door: Cathy

Jarko

Met mijn partner een Reset dag gevolgd wat erg tof was. Deze dag was actief, informatief, levendig en grensverleggend. Verder vertel ik er lekker niets over. Dat moet je zelf gewoon ervaren. Wij zeggen: een aanrader!

Toegevoegd door: Jarko

Jacqueline

De Zinergi Reset Dag was een geweldige ervaring. En dat ijsbad? Dat was heftig maar trots dat ik dat heb gedaan. Dank voor je adviezen, heerlijke lunch en goede begeleiding.

Toegevoegd door: Jacqueline
Menu
Afspraak maken