Recensies Programma’s

Recensies over Zinergi Reset programma’s

Elke dag zet het team van Zinergi een stap extra om ervoor te zorgen dat alles klopt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij kunnen daar alles over vertellen maar liever laten wij onze klanten hierover aan het woord.

Noepy

Het was een geweldige Reset dag. Ik voelde me bij aankomst meteen “thuis” bij Mieke. Ik heb het programma vol vertrouwen en met veel plezier gevolgd. Intermittent fasting, wandelen met ademhalingsoefeningen en HIIT training. Daarna kreeg ik een ontzettend lekkere gezonde lunch, gevolgd door een warmte training en als afsluiting mocht ik in het ijsbad. Ik vond het heel spannend maar met jullie superbegeleiding is het me gelukt! Nu douche ik iedere dag koud af, wie had dat gedacht? Mieke weet ontzettend veel van voeding in combinatie met het lichaam door haar jarenlange ervaring en opleidingen, ik ga binnenkort weer!

Toegevoegd door: Noepy

Cathy

Een heerlijke dag waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen inclusief een heerlijke lunch. Compleet met een uitstekende uitleg over gezond leven met tips en tricks. Daarbovenop ook nog advies op maat: echt allemaal in één dag. Het ijsbad en de jacuzzi waren voor mij de hoogtepunt van de dag.

Toegevoegd door: Cathy

Jarko

Met mijn partner een Reset dag gevolgd wat erg tof was. Deze dag was actief, informatief, levendig en grensverleggend. Verder vertel ik er lekker niets over. Dat moet je zelf gewoon ervaren. Wij zeggen: een aanrader!

Toegevoegd door: Jarko

Jacqueline

De Zinergi Reset Dag was een geweldige ervaring. En dat ijsbad? Dat was heftig maar trots dat ik dat heb gedaan. Dank voor je adviezen, heerlijke lunch en goede begeleiding.

Toegevoegd door: Jacqueline

Selina

Dank voor nieuwe waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven. In het leven in het algemeen en inzichten in hoe ik zowel mijn lichaam als geest zélf kan versterken. In de afgelopen weken ben ik niet alleen helder, kan ik makkelijker beslissingen maken (had ik al verteld dat we opeens een eettafel en eetstoelen bestelden terwijl ik hier al twee jaar over twijfel) en heb ik een boost aan zelfvertrouwen gekregen.

De dag klopte voor mij, van de warme ontvangst, het ‘college’ over de Reset, de heerlijke wandeling, de ademhalingsoefeningen, de hiit-training, de warmte oefeningen. Alles bouwde op naar een voor mij hoogtepunt van de dag: het ijsbad. En daarmee de ontlading die mij overviel, maar die ik uiteindelijk kon laten gaan omdat ik mij compleet veilig voelde. Deze dag heeft voor mij bevestigd dat ik zelf invloed heb op mijn dagelijkse staat van zijn. Ook sluit het zo mooi aan op mijn inner journey, je speelt hierin een grote rol. Deze ervaring raad ik iedereen aan!

Toegevoegd door: Selina
Menu
Afspraak maken