Consult

Werkwijze

Hoe ziet een eerste consult eruit?

In de praktijk werk ik volgens een vast stappenplan. Voor het eerste orthomoleculaire consult ontvang je een email met een digitale vragenlijst en voedingsdagboek. Ik vraag je deze in te vullen en ik ontvang graag alle recente uitslagen van onderzoeken (bloedonderzoek, ontlasting, hormonen etc.). De vragenlijst en uitslagen lees ik grondig door zodat ik optimaal ben voorbereid op ons consult.

Het consult bestaat uit onderstaande onderdelen:

  • Eerste consult: Tijdens het eerste consult brengen we jouw situatie en doelen in kaart d.m.v. een uitgebreide intakegesprek.
  • Meten is weten: We doen een prescreening door middel van een vegatest en microscopisch bloedonderzoek en we bespreken of het waardevol is om bepaalde testen te doen (ontlasting, bloed, speeksel, urine) via het laboratorium (zie overzicht testen).
  • Deep learning sessie: Na het in kaart brengen van jouw situatie geef ik je uitleg over de verstoorde werkingsmechanismen die uiteindelijk hebben geleid tot jouw symptomen. Het begrijpen van de situatie is een eerste stap richting herstel van je darmen, hormonen en energie.
  • Behandelplan: Na de uitleg over de werkingsmechanismen gaan we aan de slag om dit aan te pakken door middel van een behandelplan op maat. Na het consult krijg je een compleet behandelplan via ons digitaal klanten portaal op het gebied van voeding, supplementen en Intermittent Living/ leefstijlaanpassingen. Het uitgeschreven advies is samen met mijn voorbereidingen bij de prijs inbegrepen.
  • Vervolgconsult: Tijdens het eerste consult plannen we alvast een nieuwe afspraak in over 4-8 weken. In dit vervolgtraject doen we weer een scan en bespreken we jouw voortgang en testuitslagen. Het aantal vervolgafspraken is natuurlijk persoonsgebonden en afhankelijk van jouw situatie.

Klik op de button hieronder of op deze link om je 1e consult of vervolgconsult te boeken.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een consult. Klik op deze link om een afspraak te maken Wij nemen vervolgens contact op om je afspraak te bevestigen.

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL96 RABO 0 342 936 395
KVK: 75117355
BTW: NL860149146B01

Zij gingen jou al voor…

Volg Zinergi op Facebook…

Klik op de onderstaande plaatjes om naar de Facebookpagina van Zinergi te gaan.

Volg Zinergi ook op Instagram…

Klik op de onderstaande plaatjes om naar de Instagram van Zinergi te gaan.

Menu
Afspraak maken